نصب بزرگترین توربین بادی جهان در ۲۴ ساعت
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری علم و فناوری آنا، شرکت «گلدویند» «Goldwind» میگوید: این توربین بادی دارای توانی معادل ۱۶ مگاوات است و در حال حاضر عناوین بسیاری را برای اولین بار در جهان به خود اختصاص داده است.
توربینهای بادی ابزاری حیاتی برای تولید برق با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر هستند. ظهور تاسیسات دریایی امکان ساخت توربینهای بزرگتر را به وجود آورده است که میتوانند انرژی بیشتری را در یک چرخش استفاده کنند.
شرکتهای چینی خود را درگیر مسابقهای برای ساخت توربینهای بزرگتر کردهاند، به طوری که توربین مدل «GWH۲۵۲-۱۶MW» گلدویند به بزرگترین توربین موجود در بازار تبدیل شده است. در اوایل سال جاری، شرکت دفاعی چینی «CSSC Haizhuang» «هایژوانگ CSSC» ادعا کرد که یک توربین ۱۸ مگاواتی ساخته است. اما ترفند بعدی گلدویند تکمیل سریعتر نصبها بوده که باعث میشود از نظر مالی مقرون به صرفهتر شوند.
هرچه قدر اندازه توربین بزرگتر باشد، باید در عمق بیشتری در داخل دریا نصب شوند و این کار را چالش برانگیزتر میکند. ادعاهای گلدویند خبر خوبی برای صنعت باد فراساحلی است، زیرا نشان میدهد که نصب سریع اکنون امکان پذیر است و راه را برای راه اندازی سریعتر پروژههای بادی هموار میکند.
اوایل ماه سپتامبر، این شرکت دستاورد مشابهی را با توربین ۱۴.۳ مگاواتی خود اعلام کرده بود. 30 ساعت کاری زمانی است که طول میکشد تا توربین بادی GWH۲۵۲-۱۴.۳MW چرخش را از ژانگپو Zhangpu آغاز کند. گلدویند از تخصص خود برای تبدیل باد به برق در هر منطقه دریایی و به منظور کمک به تولید انرژی پاک استفاده میکند.
این اطلاعیه جدید جزئیات زیادی به همراه ندارد از جمله مکان نصب و همچنین جزئیات چگونگی نصب. یک پست در پلتفرم رسانه اجتماعی لینکدین نشان میدهد نصب سریعتر به کاهش هزینههای ساخت منجر میشود.
توربین بادی ۱۶ مگاواتی گلدویند در اوایل سپتامبر رکورد دیگری را به نام خود ثبت کرد و آن تولید ۳۸۴.۱ مگاوات ساعت انرژی در مدت ۲۴ ساعت بود. این انرژی که برای تامین برق ۱۷۰ هزار خانه کافی است فقط خروجی تنها یک توربین است.
اینترستینگ اینجینیرینگ پیش از این گزارش داده بود توربین ۱۶ مگاواتی دارای قطر روتور ۲۵۲ متر است و پرههای آن مساحتی معادل ۵۰ هزار متر مربع دارد.
این رکوردشکنی در مزرعه بادی فراساحلی فاز دو ژانگپو لیائو در جنوب شرقی استان فوجیان در جریان طوفان هایکو به دست آمد. سرعت باد در طول این طوفان به ۸۵ کیلومتر در ساعت رسید. توربین ۱۶ مگاواتی در این شرایط برای ثبت رکورد جهانی و نشان دادن پتانسیل این فناوری کار میکرد.
گلدویند با توربینهای خود به چیزی فراتر از تقاضا برای انرژی سبز نگاه میکند. طبق اعلام وب سایت این شرکت Goldwind توربینهای خود را در یک کارخانه هوشمند کربن صفر تولید میکند که در آن انرژی با استفاده از ترکیبی از سلولهای بادی و فتوولتائیک و مدیریت انتشار کربن تامین میشود.
این شرکت ادعا میکند که محصولاتش سازگار با محیط زیست هستند و به گونهای طراحی شدهاند که وزن سبکی داشته باشند و به راحتی جدا و بازیافت شوند. حمل و نقل قطعات به صورت علمی انجام میشود و فرایند بسته بندی را کاهش میدهد.
انتهای پیام/